Gulvpleie

Dyktige fagfolk – smarte løsninger

Vi utfører gulvpleie til de fleste typer gulv. Ulike gulv krever ulik behandling. Vi tilbyr også boning, polering og voksing av linoleum og vinyl. Pleier man gulvene på rett måte vil de holde seg pene i mange år og lette det daglige renholdet.

Korrekt vedlikehold av gulv gir først og fremst et godt inntrykk, i tillegg gir det vesentlig bedre sliteevne og dermed forlenges gulvets levetid. Hard belastning krever tilpasset behandling – vi hjelper deg og finn rett løsning for dine gulv!

Ulike type gulvbelegg, er lik ulike type gulvbehandling. Velg fagfolk med kompetanse på gulv. Skuring, boning/polish, polering og rens av gulv samt behandling med I -Wax er noen av våre fagfelt.

Tepperens og møbelrens

Skitne tepper og møbler påvirker inneluften. Dersom det ikke utføres jevnlig tepperens vil dette gå utover rommets brukere i form av dårligere kvalitet på inneluften, i verste fall betyr dette høyere sykefravær. Regelmessig støvsuging av tepper er en viktig del av vedlikeholdet. I tillegg bør man årlig ta en dypere rens av teppet, for å fjerne støv og bakterier som har samlet seg i teppets fibre. Vi er klare til å bli kalt inn på teppet! Vi anbefaler også at man renser tekstilmøbler med jevne mellomrom. Dette ivaretar stoffet i møblene og vil dermed øke holdbarheten. Og så er det jo hyggeligere å sitte i en ny renset sofa.