Trappevask

Trappevask

Trappevask utført av fagfolk innebærer mer en bare vask av selve trappen. Trappeoppganger består av vegger, inngangsdør, gelender, vinduer, lister, postkasser etc. Derfor inkluderer trappevask levert av oss: vask /tørk av gelender, vinduspuss, flekkfjerning fra vegger, vask av inngangsdør utvendig og innvendig, støvtørring oppå postkassene, vask/tørk av lister m.m. I tillegg til dette kan man bestille periodisk renhold som: oppskuring og boning av linoleum /vinyl gulv, nedvask av vegger og tak, vask mellom trappetrinnene, fjerning av spindelvev fra vegg og tak, og matteutleie.

Renhold med høy kvalitet

Vi utfører trapp- og fellesareal vask for borettslag, sameier og aksjelag og dekker store deler av Østlandet. Dere kan velge mellom faste rengjøringsoppdrag eller engangsjobber.

Med moderne utstyr og tilpassede kjemikalier sørger vi for et rent resultat, samtidig som produktene hverken skader ansatte eller miljøet rundt, og vi har jevnlig oppfølging og et godt system for egenkontroll, dette gjør at dere som kunde får renhold med høy kvalitet hver gang.