Renhold bærer et budskap som går utover hygiene og renslighet. Det viser omtanke, det viser en standard, og det viser profesjonalitet. For bedrifter og borettslag er renhold et tydelig visittkort som møter kunder, ansatte og beboere hver eneste dag. Trappevask er en viktig del av generelt renhold, men det er også en tjeneste som krever ekspertise. Hos RenholdsPartner Oslo og Viken (RPOV), er det vår spesialitet.

Trappevask tjenester

Når det kommer til trappevask, tar vi hensyn til alle aspektene av jobben. RPOV har forståelse for hvordan ulike bygningsmaterialer og design krever skreddersydde løsninger. Fra gammel, tung eik til moderne, glanset stål- vi kjenner til de beste metodene for å rengjøre og bevare disse materialene.

Vår tilnærming til trappevask gjenspeiler også vår hengivenhet til miljøvennlige praksiser. RPOV bruker miljøvennlige, biologisk nedbrytbare rengjøringsprodukter. Ikke bare er dette bra for miljøet, men det bidrar også til å opprettholde et trygt og sunt inneklima i bygningen din.

Vi er opptatt av å tilby renholdstjenester av høy kvalitet og å tildele hver klient en individuell og tilpasset renholdsplan basert på deres spesifikke behov. 

Men hva koster trappevask? 

Vår priskalkulator gir deg estimater basert på dine spesifiserte behov og forholdene på stedet. Ta en titt på vår priskalkulator, kan du få et kalkulert tilbudsestimat på trappevask for din bedrift eller ditt borettslag. Detaljene du legger inn vil hjelpe oss å forstå din situasjon bedre, og utføre en optimal tjeneste for deg.

Trappevask er viktig for bedriftens og borettslagets image. En ren og godt vedlikeholdt trapp gir et sterkt førsteinntrykk, og sender et budskap om at du bryr deg om dine ansatte, kunder og beboeres helse og velvære. Det er også viktig for sikkerheten. Trapper som ikke er rene eller godt vedlikeholdt kan lett bli en skli- og fallfare.

I tillegg til trappevask, tilbyr vi også en rekke andre tjenester som gulvpleie, flyttevask, byggvask, vindusvask, og mer. Alle våre tjenester utføres av erfarne, sertifiserte renholdere som arbeider med stor presisjon.

Gulvpleietjenester

Gulvpleie er en annen av våre spesialiteter. Uavhengig av om gulvet ditt er laget av linoleum, vinyl, tre, eller noen annen type materiale, kan vi hjelpe med å forlenge gulvets levetid og opprettholde dets skjønnhet. Vi tilbyr en rekke gulvpleietjenester, inkludert skuring, boning, polering, og voksing.

— 

Vårt engasjement for høy kvalitetsstandard forplikter oss til å levere tjenester som ikke bare møter, men overgår dine forventninger.

Hos RenholdsPartner Oslo og Viken, streber vi etter å gi deg en renere, tryggere, og mer innbydende atmosfære. Vi forstår viktigheten av et rent miljø, og vi er her for å hjelpe deg med å oppnå det. Trenger du profesjonell trappevask? Prøv ut vår priskalkulator og se hvordan vi kan hjelpe deg! Vi ser frem til å være din renholdspartner.